Even voorstellen

Mijn naam is Elly Vonk-Snel. Ik ben getrouwd, heb een volwassen tweeling en vanaf 11 juni 2009 oma van onze eerste kleinzoon en inmiddels oma van 4 prachtige kleinzoons. Mijn hobbies zijn yoga, tuinieren, fietsen, wandelen en genieten van de natuur en het maken van mooie creaties in huis en tuin.

Ik ben sinds 2007 gestart met Babymassage Together, met veel passie en plezier leer ik moeders en vaders hoe je op een respectvolle manier kan communiceren met je kindje. Respect voor de ander en jezelf zijn voor mij de basis waaruit ik graag wil werken.

Het mogen geven van babymassagelessen is voor mij de basis die ik kan aanleren bij het begin van een nieuw leven. Liefdevolle aanrakingen zijn goed om de band met je kind te versterken voor nu en in de toekomst. Respectvol communiceren met je baby in een ontspannen en open sfeer is, waar ik jonge ouders en/of grootouders mee wil helpen. De afgelopen jaren heb ik ervaren dat het voor veel mensen niet vanzelfsprekend meer is dat respectvol met elkaar omgaan wordt aangeleerd. Dat maakt dat in deze jachtige tijden rust, ruimte en aandacht voor jezelf en je kind steeds belangrijker zijn. Voor mij is het fijn om daar voor anderen een bijdrage aan te kunnen leveren.

   

{mod_gad}
{mod_rss}
{mod_adv}