Cursus Baby Massage

Je kunt de cursus Shantala babymassage volgen als je baby 6 weken tot maximaal 10 maanden oud is. Daarna is het nog steeds heerlijk om dit intense contact samen met je kind te blijven delen, maar voor de cursus is je baby dan te beweeglijk geworden. De cursus, in groepsverband van twee tot vier personen{ individueel is mogelijk hiervoor geldt een ander tarief}, vindt plaats op de ochtend bij voorkeur een half uur na de voeding.

Benodigdheden:

- twee badhanddoeken
- hydrofiel luier
- verschoning voor je baby
- fles/borstvoeding
- makkelijk zittende kleding
- korte broek
- neem voor jezelf ook een extra setje kleding mee

 

 

 

 

 

Praktische gegevens:

 Tijd 09.30 uur
 Dag Dinsdag, donderdag {zie agenda}
 Duur

5 lessen van 1,5 à 2 uur in groepjes van 2 tot 4 personen

 Tijd Kies je voor babymassage en één avond Volwassenmassage 19.30 uur in overleg
 Voor Ouder, grootouder of verzorger 
 Locatie    Nieuwstraat 54 te Soest 

 

 

 

 

 

 

 

Kosten cursus:

De kosten voor de cursus Shantala babymassage zijn € 110,=  incl. 21 % BTW, koffie/thee, massageolie, een uitgebreide cursusmap met thema's en tips.
De kosten voor de cursus Shantala babymassage en de eerder genoemde volwassenmassage zijn €130,= incl. BTW, koffie of thee, massageolie, een uitgebreide cursusmap met daarin de Shantalamassage voor baby's en volwassenen, thema's en tips. De mogelijkheid bestaat om een aantal terugkomdagen te plannen, de kosten voor terugkom- ochtenden{ in overleg}€ 20,=

Hoe kun je het cursusbedrag voldoen? Klik dan op de optie Algemene Voorwaarden. Sommige zorgverzekeraars vergoeden preventieve zorg waaronder ook babymassage. Informeer dus even bij je zorgverzekering.

 

{mod_gad}
{mod_rss}
{mod_adv}